Úloha obalu na maloobchodním bojišti - Kaufman, Douglas
Základné úlohy obalu v maloobchodnom prostredí: pritiahnuť pozornosť, vytvoriť vzťah, komunikovať a uistiť. Grafická úprava obalu. Vytvorenie vzťahu k zákazníkovi. Obal zameraný na cieľovú skupinu. Obal, ktorý sprostredkuje prínosy tovaru. Uistenie zákazníka o správnej voľbe.