Dôchodková reforma vo vybraných krajinách strednej a východnej Európy - Kráľová, Ľudmila
Dôchodkové reformy v krajinách SVE, konkrétne v Maďarsku, Poľsku, Česku a Slovinsku. Všetky spomenuté krajiny majú v oblasti dôchodkovej reformy niečo spoločné, ale majú aj odlišné prvky. V niektorých je reforma zatiaľ len v teoretickej rovine, iné krajiny už reformu vo svojich dôchodkových systémoch uskutočnili.