Výkon integrovaného dohľadu nad finančným trhom - Svetlošáková, Eva
NBS vykonáva od 1.1.2006 integrovaný dohľad nad finančným trhom v oblasti bankovníctva, kapitálového trhu, poisťovníctva a dôchodkového sporenia v rozsahu, ktorý vymedzuje zákon č. 747/2004 Z.z. o dohľade nad finančným trhom a o zmene a doplnení niektorých zákonov. Útvar dohľadu nad finančným trhom a zásady výkonu dohľadu. Niektoré rozdiely v právnej úprave výkonu dohľadu.