Co znamená řídit výkon zaměstnanců - Urban, Jan
Riadenie výkonu pracovníkov ako nástroj na dosiahnutie posilnenia výkonu organizácie. Základné nástroje riadenia výkonu pracovníkov: stanovenie cieľa, poskytovanie spätnej väzby a dôsledná motivácia. Balanced scorecard - metóda na stanovenie cieľa vedúcich zamestnancov. Hodnotiace kritériá výkonu zamestnancov podľa pracovného zaradenia. Využitie spätnej väzby na zlepšenie pracovných výsledkov. Výkonová motivácia. Metodická a poradná funkcia personálneho manažmentu pri riadení výkonu zamestnancov.