Názory verejnosti na vstup do eurozóny - Belás, Jaroslav
Trenčianska univerzita A. Dubčeka realizovala tzv. eurovýskum, zameraný na zistenie postojov verejnosti k zavedeniu eura a vstupu do eurozóny. Predpokladaný termín vstupu do eurozóny (1.1.2009). Pozitíva vstupu. Negatíva vstupu do eurozóny. Výsledky prieskumu.