E-learningové vzdelávanie v bankovníctve - Zimková, Emília
Výsledky dotazníkového prieskumu o potrebách e-learningového vzdelávania v bankovníctve, ktorý bol organizovaný v rámci medzinárodného projektu DILBAC (Distance learning in banking and accounting) v štyroch krajinách - Nemecku, Poľsku, Slovensku a Veľkej Británii. Stručná charakteristika projektu DILBAC. Výsledky dotazníkového prieskumu.