Vývoj rozhodujúcich makroekonomických ukazovateľov a komerčného poisťovníctva v krajinách V4 v rokoch 1995-2004 komparácia vybraných ukazovateľov - Vološinová, Darina
Komparácia vývoja ukazovateľov v jednotlivých krajinách V4. Makroekonomické ukazovatele - tempo rastu HDP, vývoj priemernej miery inflácie a priemernej miery nezamestnanosti. Komerčné poisťovníctvo - porovnanie korelácie predpísaného poistného na HDP, poistenosť, koncentrácia poistných trhov V4 a investičná aktivita poisťovní. Závery.