Kto je vlastne pánom ? - Brezovský, Jozef
Zamestnanci sú reklamou, dobrý predavač vytvára imidž predajne, v ktorej pracuje. Napriek tomu sa nejeden predavač správa tak, akoby on bol v obchode pánom. V obchode sa stále môžu uplatniť aj menej vzdelaní ľudia. Najdôležitejšia je chuť pracovať, ochota vzdelávať sa. Na druhej strane musí stáť zamestnávateľ, ktorý dokáže zamestnanca zodpovedajúco oceniť. Motivačným faktorom na Slovensku je výška mzdy.