Ekonomické terminológie - Konštiak, Pavol
Nové revolučné zmeny ekonomického systmu v rámci globalizácie a intzernacionalizáie prinášaú so sebou i potrebu vysvetľovať výrazy a pojmy charakteriszujúce nové väzby a procesy. Dôraz je kladený na čistotu ekonomického vyjadrovania sa ako v teórii tak i v praxi.