Hodnotový žebříček manažerů - Bašistová, Alena
Výsledky výskumu, ktorého cieľom bola analýza životných hodnôt slovenských manažérov. Výber 3 najdôležitejších životných hodnôt. Rozdiely v chápaní životných hodnôt mužov a žien. Porovnanie 3 najdôležitejších hodnôt podľa vekových kategórií. Postoj manažérov k hodnotám podľa vzdelania. Zhrnutie výsledkov výskumu.