Šaty robia manažéra - a ešte viac manažérku - Hintošová, Aneta, 1979-
Vzhľad, spôsob reči, prejavy a správanie vyjadrujúce osobný štýl manažéra. Úrovne oblečenia žien a mužov v pozícii manažérov. Všeobecné zásady upravenosti. Detaily doplňujúce ceľkový vzhľad manažéra.