Unifikácie a prekladania odborných termínov z aspektu vyučovacieho predmetu spotrebiteľské správanie - Richterová, Kornélia
Východiskové aj záverečné stanovisko k otázkam okruhov vedeckej diskusie: Unifikovať - neunifikovať odbornú terminol´giu v rámci obchodu? Ako pracovať s cudzou odbornou terminológiou v rámci obchodu? Komisia tpre terminológiu ako stála inštitúcia? Dva príklady z akademickej disciplíny spotrebiteľské správanie. Poznatky a skúsenosti z práce s cudzou odbornou literatúrou.