Investičné certifikáty Nová generácia moderných finančných produktov - Barri, Ivan
Burzový vývoj v posledných rokoch ukázal mnohým investorom, čo znamená zodpovedné investovanie - nestavať výlučne na rastúce kurzy, ale primeraným spôsobom prispôsobiť očakávané výnosy a riziká nielen trhovým náladám, ale aj individuálnym cieľom a prianiam. Členenie moderných štruktúrovaných produktov. Pojem certifikáty a indexové certifikáty. Trh s investičnými certifikátmi. Basket certifikáty. Strategické, tematické a garantované certifikáty. Discount certifikáty.