Je výnos všetkým? Ako merať investičné riziká - Baláž, Vladimír
Prehľad niektorým metód, ktoré dokážu merať riziko investície. Pojem investičné kategórie. Typy fondov podľa rizikovosti výnosu. Meranie rizikovo váženého výnosu. Štandardná odchýlka, jej výpočet.