Investičné certifikáty Finančný nástroj budúcnosti? - Barri, Ivan
Prehľad základných druhov certifikátov. Vymedzenie airbag a bonus certifikátov. Outperformance certifikáty. Sprint certifikáty. Riziká certifikátov.