Fenomén imidž v slovenskej odbornej literatúre - Lieskovská, Vanda, 1961-
Problematika etablovania fenoménu imidž do slovenskej odbornej literatúry. Používanie pojmu imidž po stránke lexikálnych pravidiel. Teória imidžu v slovenskej marketingovej vede. Obsahové chápanie fenoménu imidž a jeho miesto v marketingu.