Štatistické nástroje metódy Six Sigma - Tkáč, Michal, 1958-
Nutnosť modifikácie používaných metód štatistického riadenia kvality pre potreby Six Sigma v praxi. Praktická implementácia Shewhartových regulačných diagramov.