Využívanie fondov EÚ na podporu národnej kultúry a zachovanie národného bohatstva - Krištofová, Katarína
Kultúrna rozmanitosť krajín a regiónov EÚ. Ciele EÚ v oblasti kultúry. Programy EÚ v oblasti kultúry. Mediálny program zameraný na zvyšovanie konkurencieschopnosti európskeho audiovizuálneho sektora. Kultúra 2000. Prehľad ročných a viacročných projektov spolupráce za rok 2004. Hlavné mesto kultúry. Kultúrny program EÚ. Programy po roku 2006.