Informácie tvoriace obchodné tajomstvo zamestnávateľa - úprava v pracovnej zmluve - Rusnáková, Slavomíra
Ochrana obchodného tajomstva zamestnávateľa obsiahnutá v ust. § 17 až § 20 Obchodného zákonníka. Podmienky, ktoré musia byť splnené, aby určité skutočnosti tvorili predmet obchodného tajomstva. Zmluvná podoba obchodného tajomstva. Právo nakladať s obchodným tajomstvom. Právna ochrana obchodného tajomstva. Povinnosť zachovávania mlčanlivosti o skutočnostiach tvoriacich obchodné tajomstvo zamestnávateľa obsiahnutá v záverečnom ustanovení pracovnej zmluvy.