Súčasné trendy verejnej politiky v Slovenskej republike a v Taliansku - vo vzťahu k Európskej únii - Luchetti, Silvia
Rozširovanie Európy. Rozšírená Európa znamená presadzovať novú filozofiu realizácie tak verejnej politiky daného štátu, ako i spoločnej európskej politiky. Verejná politika SR vo vzťahu k EÚ. Národný konvent o EÚ a jeho kocepcia, pracovné skupiny. Politika súdržnosti v EÚ. Inštitucionálny systém a zameranie verejnej politiky Talianska vo vzťahu k EÚ.