Manažerské účetnictví a controlling jsou rozdílné pojmy? - Šiška, Ladislav
Vzájomný vzťah pojmov kontroling a manažérske účtovníctvo. Vývoj týchto pojmov v USA, anglosaských krajinách, nemecky hovoriacich krajinách. Rozdiel medzi týmito pojmami predstavuje teritoriálna obľuba toho ktorého pojmu.