Produkčné funkcie s konštantnou elasticitou substitúcie - Jurga, Rastislav
Problematika produkčných funkcií s konštantnou elasticitou substitúcie. Odvodenie základných charakteristík produkčnej funkcie ako marginálny produkt kapitálu a práce a marginálnej miery technickej substitúcie.