Ekonómia a nové storočie - Husár, Jaroslav
Prezentácia niektorých myšlienok, ktoré v doterajšej histórii od 16. storočia konzistentne vyjadrili podstatu fungovania ekonomického systému. Premeny ako nové výzvy pre ekonómov. ku ktorým dochádza v technológiách a inštitucionálnom okolí. Podstata nového modelu, ktorý je potrebný pre Slovensko a nové ekonomické myslenie v duchu 21. storočia.