Niektoré otázky financovania inovácií - Bobáková, Viktória
V dôsledku globalizácie dochádza k určitej konvergencii podmienok financovania (najmä nákladov na kapitál). Globalizácia prináša špeciálne typy investovania, veľké zlepšenie podmienok najmä pre stredné a veľké podniky. Rozdielne finančné systémy v jednotlivých krajinách. Poukázanie na niektoré tendencie vo financovaní investícií.