Inovácie pohľadom teórií QWERTY a Path Dependency - Bačišin, Vladimír
Otázky závislosti vývoja ekonomických systémov od predchádzajúceho vývoja. História štandardu QWERTY. Vymedzenie pojmu QWERTY efekty. QWERTY ekonómovia.