Nový systém - medzinárodná kompatibilita - Hvizdoš, Ladislav
Interview s dekanom Obchodnej fakulty EU v Bratislave prof. Ing. Ferdinandom Daňom, CSc. Zmeny na OF v dôsledku nového zákona o vysokých školách. Ako sa začlenenie do EÚ premieta do obsahu učiva na OF. Charakteristické rysy pre spoluprácu so zahraničnými univerzitami. Do akej miery kontakty so zahraničnými univerzitami pomáhajú rozvíjať vedeckovýskumnú prácu. Získavanie finančných prostridkov pre fakultu. Jazyková príprava študentov. Doktorandské štúdium. Dlhodobý zámer ďalšieho rozvoja fakulty.