Absolventi - manažérmi tretieho tisícročia - Hvizdoš, Ladislav
O nových zmenách s dekanom Fakulty podnikového manažmentu EU v Bratislave doc. Ing. Ľubomírom Strieškom, CSc. Počet študentov, záujem študentov o túto fakultu, záujem o doktorandské štúdium. Zvyšovanie mobility učiteľov a študentov. Dôležitosť rozvoja vedeckovýskumných aktivít, najmä učiteľov. Medzinárodné kontakty fakulty. Partnerstvo s firmami. Zameranie povinnej podnikovej praxe študentov. Príprava absolventov pre manažérske posty. Personálne zabezpečenie nových študijných programov, príprava učebníc a skrípt.