Elektronické služby pre občanov - Dekan, Viliam
Medzinárodná konferencia o využívaní internetu vo verejnej správe krajín V4, ktorá sa uskutoční v apríli 2006 v Prahe a Hradci Králové. Význam medzinárodnej výmeny skúseností z oblasti informatizácie verejnej správy. Ťažisko programu konferencie - problematika eGovernmentu a elektronických služieb pre občanov. Medzinárodná súťaž o najlepšiu webovú stránku alebo elektronickú službu mesta, obce či regiónu.