Vývoj kresťanského sociálneho učenia - Stanek, Vojtech
Postavenie kresťanstva pri riešení množstva politických, ideologických a spoločenských problémov sveta. Kresťanstvo ponúka riešenia vo svojom sociálnom učení. Základné dokumenty sociálneho učenia katolíckej cirkvi. Pápežské encykliky.