Implementace teorie firmy do finanční analýzy - Suchánek, Petr
Neoklasická teória firmy, ktorá bola prevzatá teóriou podnikového hospodárstva. Východiská a rámcový koncept implementácie teórie firmy do finančnej analýzy podniku. Úprava príjmov. Úprava nákladov.