Vývoj prípravy učiteľov ekonómov v Slovenskej republike - Šlosár, Rudolf
História prípravy učiteľov ekonómov. Charakteristia šiestich etáp prípravy učiteľov ekonómov od čias Rakúsko-Uhorska po dnešok.