Posudzovanie zhody - Šinková, Terézia
Zákon č. 264/1999 Z.z. o technických požiadavkách na výrobky a o posudzovaní zhody. Prehľad posudzovania zhody s technickými požiadavkami v medzinárodnom obchode. Štruktúra posúdenia zhody. Inšpekcia. Skúšanie a kalibrácia. Certifikácia produktov. Certifikácia systémov riadenia. Systém riadenia kvality podľa noriem radu ISO 9000. Systém riadenia bezpečnosti potravín - ISO 22000.