Silný obchodný partner - Horská, Elena
Gigantický trh Číny sa teší veľkému záujmu výrobcov, predajcov investorov a turistov. Ekonomický rast a obchod v Číne. Nárast počtu vysokoškolákov v Číne. Najdôležitejší obchodní partneri Číny v roku 2004 v percentách. Čína a WTO. Čína, trh potravín a SIAL 2006 - najprestížnejší veľtrh potravín a nápojov.