Reprezentatívnosť vo výskumoch verejnej mienky - Luha, Ján
Pojem reprezentatívnosť. Kvalitatívne znaky a dva spôsoby konštrukcie výberových súborov. Reprezentatívnosť pri náhodnom výbere. Reprezentatívnosť pri kvótovom výbere. Porušenie reprezentatívnosti.