Brownfields jako nástroj ekonomického rozvoje, politické přístupy USA a vybraných zemí EU - Novosák, Jiří
Definície pojmu brownfields, rôznosť definícií. Legislatívny rámec problematiky brownfields v USA sa sústredí na otázku kontaminácie. Na úrovni EÚ bola väčšina relevantných legislatívnych dokumentov k problematike brownfields prijatá len nedávno a uvádza špecifické ciele a nástroje nového rozvoja brownfields. Nástroje politiky regenerácie brownfields. Priama zainteresovanosť verejnej správy na regenerácii brownfields. Politika regenerácie brownfields - Česká republika. Komplikovanosť problematiky brownfields.