Aplikácia neurónových sietí pri modelovaní agrárnej zamestnanosti na Slovensku - Varacová, Zita
Analýza vývoja zamestnanosti v agrosektore na Slovensku, a to celkovo aj za jednotlivé profesijné skupiny od roku 1992 do roku 2002. Prognózy počtov zamestnancov v poľnohospodárstve do roku 2007 pomocou neurónových sietí.