Aj nasýtený lízingový trh ešte dokázal narásť - Brondošová, Jana
Situácia na lízingovom trhu v roku 2005. Príchod nových "hráčov" na trh. Medzi klientmi sa objavovali firmy z nie veľmi bonitného agrosektora - rozvoj a obnova hnuteľného majetku (stroje a vozidlá). Pre lízingovky však najdôležitejšou parketou stále zostávajú osobné automobily. Pozitívni podnikatelia. Konkurencia pomohla rastu lízingového trhu prostredníctvom inovácií a techník získavania klientov.