Šifrovanie ako motivácia výučby - Dávid, Arnold
Šifrovacie programy a šifrovacie metódy. Šifrovanie ako motivácia výučby Vigenerova šifra a jej aplikácia v tabuľkovom procesori Excel. Názorný príklad použitia modulovej (zvyškovej) aritmetiky a narábania s textovými a vyhľadávacími funkciami v Exceli.