Odhad časového zatížení vysokoškolského učitele dílčími činnostmi (problémy vyhodnocení dotazníkového šetření) - Bartošová, Jitka
Informácia o problematike odhadu parametra polohy zaťaženia vysokoškolského pracovníka - vedca jednotlivými činnosťami. Výberový súbor, použitý k odhadu uvedeného parametra vznikol agregáciou výsledkov predbežného, hlavného a dodatočného dotazníkového šetrenia, ktoré bolo uskutočnené riešiteľmi grantového projektu GAČR č. 402/03/1341 na dvoch vysokoškolských pracoviskách - na Vysokej škole ekonomickej a na Juhočeskej univerzite v priebehu roku 2003