Dve percentá z dane - Sobinkovič, Branislav
Z obsahu: Dve percentá: charita aj biznis. Príjemcovia a donori. Firmy: dve percentá sú filantropia. Menšie neziskovky potrebujú osloviť väčší okruh donorov. Veľké nadácie. Podniky zaujíma, ako využijú ich peniaze. Košickým onkológom pomohli dve percentá k novým priestorom.