Ako podnikať
Z obsahu: Ak firma neprepúšťa opatrne, hrozia jej súdne spory. Najskôr spravodlivo odmeniť, až potom investovať. Efektívny predajca - veľa rečí bez výsledku. Daňová poradňa - odpovede na otázky čitateľov Trendu k daňovým priznaniam.