Malé a stredné podniky na Slovensku a rast ich konkurencieschopnosti - Pavlík, Adrián
Definícia malého a stredného podnikania na Slovensku. Životnosť podnikov v SR. Sektor MSP na Slovensku je mladý, jeho nedostatky - nedostatočne odborne kvalifikovaný manažment firiem, nepružná organizácia, nízka schopnosť inovácie, nedostatočná schopnosť aplikovať nové poznatky a technológie do praxe, nedostatočná orientácia a tlak na kvalitu, nízka morálka v ekonomických procesoch, prekážky voľného vstupu do podnikania, etika a kultúra podnikateľa.