Rizika a výzvy měnové strategie k převzetí eura - Dědek, Oldřich
Nekonzistencia maastrichtských konvergenčných požiadaviek. Inflácia v eurozóne a odchylka národných inflácií. Rast a inflácia pred vstupom do eurozóny. Nástrahy kurzového kritéria. Historická fluktuácia českej koruny voči euru.