Petrohradský paradox a rovná daň - Nečas, Jiří
Používanie lineárnych funkcií a lineárne tvorených ukazovateľov v ekonómii. Petrohradský paradox. Weberov-Fechnerov zákon. Ukazovateľ charakteristickej hodnoty príjmu. Rovná daň.