Meranie potenciálneho produktu SR metódou produkčnej funkcie - Barochovský, Jaroslav
Použitie metódy produkčnej medzery pre odhad potencionálneho produktu a produkčnej medzery SR. Produkčná medzera HDP ako rozdiel medzi skutočným a potencionálnym HDP. Teória produkčnej funkcie ako východisko pre odhad potencionálneho produktu. Použitie Cobb-Douglasovej produkčnej funkcie. Podiely jednotlivých faktorov na raste potencionálneho produktu. Odhad potencionálnej zamestnanosti pomocou indikátora NAWRU.