Manažerské modely firmy - Pošta, Vít
Rôznorodosť prístupov k teórii firmy. Základné prístupy k manažérskej teórii firmy. Všeobecné podmienky za akých podnikateľ sleduje maximalizáciu zisku. Scitovského model. Baumolov model. Williamsonov model. Marrisov model.