Riziko a nejistota ve strategickém rozhodování - Fotr, Jiří
Pojem riziko a neistota a ich meranie. Nedostatky pri integrácii rizika a neistoty do strategického rozhodovania. Nástroje podpory strategického rozhodovania. Rozhodovacia matica. pravdepodobnostný strom, strategický scénar, simulácia Monte Carlo a reálne opcie ako základné nástroje pre stanovenie kvantitatívnych dopadov rizikových variatov .