AIESEC - študenti sebe - Dzurovčinová, Petra
AIESEC je najväčšia medzinárodná študentami riadená, nezávislá, nezisková, apolitická, vzdelávacia organizácia na svete. Každoročne zabezpečuje medzinárodnú výmenu tisícov študentov a absolventov vysokých škôl. Je tvorená študentami a čerstvými absolventami inštitúcií vysokoškolského vzdelávania, ktorí sa zaujímajú o ekonomiku a manažment. Príležitosti, ktoré AIESEC ponúka študentom a organizáciám. AIESEC na Slovensku. Projekty AIESEC. Projekt UNIversity.