Komplexné univerzitné služby - Duranková, Anežka
Centrum univerzitných služieb /2001/ pri Ekonomickej univerzite v Bratislave má za cieľ zabezpečovať ubytovacie, stravovacie a rekreačné služby študentom, zamestnancom a doktorandom EU v Bratislave. Študentské domovy a jedálne a ich služby.