Marketing v pasti paragrafů aneb neznalost zákona neomlouvá - Kůta, Petr
Zákony, ktoré je potrebné pri realizácii marketingu v Českej republike dodržať. Marketing a zákon o regulácii reklamy. Marketing z pohľadu autorského práva. Ochrana osobnosti. Nevyžiadaná reklama. Problematika spotrebiteľských súťaží. Marketing v automobilovom priemysle. Marketing a predpisy obcí.